DIT IS WIE WE ZIJN

RadarVertige

Wij zijn de partij met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van agressieopleidingen.

Creapolis

Al 16 jaar ontwikkelaar van multimedia voor training en opleiding.

E-learning

Onze e-learning geeft medewerkers haarfijn inzicht in hoe zij het agressiebeleid kunnen toepassen. In de e-learning zien zij onder andere uitspraken van collega’s, concrete voorbeelden van agressie incidenten en leren zij hoe ze incidenten kunnen voorkomen, hoe erop te reageren en hoe ze af te handelen. En dit alles volgens de laatste inzichten en instructies van Veilige Publieke Taak. Een levendige en interactieve e-learning, die een uitstekende is op een training.

Vraag informatie aan

 

 


High Output Training

Een High Output Training (HOT) is een korte, intensieve training, met hetzelfde rendement als een klassieke training. Hoe bereiken we dit? Doordat de training niet op zichzelf staat, maar onderdeel is van de integrale aanpak. Leidinggevenden hebben medewerkers voorbereid en dankzij de agressiebox hoeft er in de training geen aandacht besteed te worden aan theorie en beleid. Medewerkers kunnen daardoor direct aan de slag met vaardigheden. In kleine groepjes, met meerdere professionele acteurs, oefenen ze net zo lang totdat ze een boze of agressieve klant zelfverzekerd tegemoet kunnen treden. De medewerker leert kortom, de touwtjes stevig in handen te houden.

 

 


Interactief Theater

Het Interactieve Theater (IT) is een trefzekere werkvorm om agressie en onveiligheid bij een grote groep medewerkers onder de aandacht te brengen. Drama helpt om vastgeroeste denkpatronen te doorbreken, de fantasie te prikkelen en verborgen emoties naar boven te halen. Bovendien stimuleert dit soort drama mensen om een thema of probleem van verschillende kanten te belichten. Het resultaat is altijd een grote betrokkenheid bij het onderwerp en inzicht in de noodzaak om het probleem gezamenlijk op te pakken, kortom, eindelijk het gewenste draagvlak.

 

 

 


Integrale aanpak

Een training levert blijvend rendement op als deze geborgd is in beleid en organisatie. Om dit voor elkaar te krijgen doorlopen wij met u idealiter de volgende stappen.

  • Inventarisatie van uw huidige beleid.
  • Visiebijeenkomst met management.
  • Workshops met leidinggevenden.
  • Training voor medewerkers.
  • Workshops voor leidinggevenden.
  • Evaluatie bij management.
  • Borging.
 

 

 


Copyright © 2014  |   RadarVertige    |     Creapolis